Background

COMFORTABLE & BETAALBAAR

Book Now

BEL: 03 283 83 93

Luchthavenvervoer Antwerpen

Luchthavenvervoer Janssen is vooraanstaand aanbieder van luchthavenvervoer voor Antwerpen en omgeving. Vele vliegreizen beginnen of eindigen in onze taxi’s waardoor we een schat aan ervaring hebben op dit gebied. We bieden een optimaal klantvriendelijke, ontspannen en betrouwbare rit en dat is wel zo prettig als de verre reis nog moet beginnen of als u net van het vliegtuig stapt.

Luchthavenvervoer Janssen

verzorgt het luchthavenvervoer voor Antwerpen en omliggende plaatsen. Dat betekent dat we klanten vervoeren naar alle veelgevraagde luchthavens in België, Nederland en Duitsland en we verzorgen uiteraard ook de terugreis vanaf deze luchthavens. Met deze taxidienstverlening van hoogwaardige kwaliteit bedienen we ook reizigers met als bestemming of vertrekpunt Brussel Midi, Antwerpen Centraal Station.

Luchthavenvervoer in Antwerpen en omgeving is één van de absolute specialismen van Luchthavenvervoer Janssen. We werken uitsluitend met chauffeurs die goed opgeleid zijn en blijven. Hun kennis en kunde komt goed van pas in bijvoorbeeld het zorgvervoer dat we verzorgen, maar zeker ook in het luchthavenvervoer. Klanten hebben vaak hoge verwachtingen of eisen en dat mag want wij streven zelf ook naar kwaliteit.

Luchthavenvervoer aan scherpe prijzen

De Luchthavenvervoer Janssen vervoert u van en naar iedere luchthaven in Belgie maar ook het buitenland. Onze Airport Service introduceert snel, betrouwbaar en voordelig luchthavenvervoer. We bieden een lage prijsgarantie zonder daarbij onze service en dienstverlening uit het oog te verliezen.

Contacteer ons

Voor luchthavenvervoer Charleroi zit je hier goed, contacteer ons voor meer info, bel 03 283 83 93 en stuur ons een mail: info@luchthavenvervoer-taxi.be

Tags:

Luchthavenvervoer Charleroi Luchthavenvervoer Antwerpen – Luchthavenvervoer Eindhoven Luchthavenvervoer RotterdamLuchthavenvervoer SchipholLuchthavenvervoer WilrijkLuchthavenvervoer Aartselaar


Internationale Luchthaven Antwerpen

Op 19 juli 2013 zette de Vlaamse regering het licht op groen voor de uitbating van de luchthaven door de Franse groep Egis. Deze zal naast de luchthaven van Deurne ook deInternationale Luchthaven Oostende-Brugge uitbaten. Egis zal vanaf 2014 voor gedurende 25 jaar beide luchthavens uitbaten. Hiermee komt een einde aan een lange tijd onderhandelen in verband met de privatisering van de luchthaven. Tot dan is de Luchthaven Antwerpen een dienst van het Departement Mobiliteit en Openbare Werken van deVlaamse overheid.


Nieuws uit antwerpen

Antwerp is a port city on Belgium’s River Scheldt, with history dating to the Middle Ages. In its center, the centuries-old Diamond District houses thousands of diamond traders, cutters and polishers. Antwerp’s Flemish Renaissance architecture is typified by the Grote Markt, a central square in the old town. At the 17th-century Rubens House, period rooms display works by the Flemish Baroque painter Peter Paul Rubens.airport taxi

t taxi Car on way