Background

COMFORTABLE & BETAALBAAR

Book Now

BEL: 03 283 83 93

Background

LUCHTHAVENVERVOER ANTWERPEN

Luchthavenvervoer Janssen is een toonaangevende aanbieder van luchthavenvervoer in Antwerpen en regio. Veel vliegreizen beginnen of eindigen in onze taxi’s, dus we hebben een schat aan ervaring op dit gebied. We bieden een optimale klantvriendelijke, ontspannende en betrouwbare rit aan en dat moet nog zo aangenaam zijn als de lange reis begint of als je gewoon uit het vliegtuig stapt.

Luchthaventransport Janssen biedt luchthaventransport voor Antwerpen en de omliggende gebieden. Dat betekent dat we klanten alle veelgevraagde luchthavens in België, Nederland en Duitsland bieden, en we zorgen natuurlijk voor het rendement van deze luchthavens. Deze taxiservice van hoge kwaliteit, we bedienen ook reizigers met bestemming of vertrekpunt Brussel-Zuid, Antwerpen-Centraal.

Luchthavenvervoer in Antwerpen en omgeving is een van de absolute specialiteiten van luchthavenvervoer Janssen. We werken alleen met chauffeurs die goed zijn opgeleid en doorgaan. Hun kennis en expertise komt terug in bijvoorbeeld alleen het Zorgvervoer dat wij bieden, maar ook in het luchthavenvervoer. Klanten hebben vaak hoge verwachtingen en eisen en mogen dat, omdat we onszelf streven naar kwaliteit.

LUCHTHAVENVERVOER AAN EEN LAGE PRIJS

Het luchthaventransport Janssen transporteert van en naar elke luchthaven in België maar ook in het buitenland. Onze Airport Service introduceert snel, betrouwbaar en voordelig luchthavenvervoer. We bieden een lage prijsgarantie zonder onze service en ondersteuning uit het oog te verliezen.

INTERNATIONALE LUCHTHAVEN ANTWERPEN

Op 19 juli 2013 gaf de Vlaamse regering groen licht voor de exploitatie van de luchthaven door de Franse groep Egis. Dit wordt ook de volgende luchthaven van Deurne, de internationale luchthaven Oostende-Brugge. Egis zal vanaf 2014 voor beide luchthavens 25 jaar actief zijn. Dit maakt een einde aan lange onderhandelingen in verband met de privatisering van de luchthaven. Tot die tijd is Antwerp Airport een dienst van het Departement Mobiliteit en Openbare Werken van de Vlaamse overheid

NIEUWS UIT ANTWERPEN

Antwerpen is een havenstad aan de Belgische Schelde, met een geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. In het centrum huisvest het eeuwenoude Diamond District duizenden diamanthandelaars, slijpers en polijstmachines. De Vlaamse Renaissance-architectuur van Antwerpen wordt gekenmerkt door de Grote Markt, een centraal plein in de oude stad. In het 17e-eeuwse Rubenshuis tonen stijlkamers werk van de Vlaamse barokschilder Peter Paul Rubens.

Reserveer taxi online bij Luchthavenvervoer Janssen.

Met de online reservatie kunt u van tevoren een taxi reserveren om uw reis aangenaam te maken.

ONZE PICK-UP PLAATSEN

GALERIJ